Dah tak loya

Masa dekat-dekat nak masuk 3bulan preggy haritu. Ada lar rasa loya dan kerap rasa nak termuntah lepas makan atau masuk tandas. Tapi tiba-tiba hilang masa dekat-dekat 4bulan ni. Normal ke ek? Pastu bila travel naik kereta jalan jauh. Sakit kat ari-ari dan kaki. Perlu ke saya scan yer? Risau lar

2 Balas

normal sis sebab dah masuk 2nd trimester. kalau travel jauh, sis kena turun kejap jalan², regang badan sikit bila singgah mana² perhentian

2w ago

Tu lar. Masatu straight 2jam non stop. Sampai je rumah. Terus takleh bangun. Sakit kaki dengan ari-ari