Keputihan masa mengandung

Masa awal pregnant dh bt ujian gbs tu results kata normal bila lama² ni dh nk masuk 7 bulan keputihan stay keluar warna kuning kdg hijau byk penuh satu pantiliner...nk kena jumpa doktor blk ka?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Balas

Better pegi jumpa doc balik sis. Maybe bukan gbs tapi just bateria biasa je , biasala pregnen semuanya sensitif.. nanti doc bagi ubat insert dlm miss v terus berkurang keputihannya. Sy pun mcm tu, Sangat tak selesa bila byk keputihan, kena kerap tukar pantyliner, kalau nak solat lagi la leceh , syukur lepas doc bagi ubat terus kuputihan kembali normal .. ada tapi dah tak byk . 💃🏻