Baby kuning mmg kulit jadi gelap ke?

Masa anak lahir putih merah.. lepas 3 hari dia kena masuk bawah lampu biru sebab kuning tinggi..smpi mengelupas la kulit dia.. tak lama tu makin hari makin gelap pulak sy tengok kulit anak🤣. Kot ada yg sama dgn bby sy ke.. nak kepastian je . Tak kisah ank putih o gelap cuma tkilan dengan mulut org ckp sebab mak ayah dia cerah anak gelap🥲.. apa pun sy sbgai ibu tetap syg ank sy sgt2 ##ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

10 Balas

mcm sye anak kuning kulit jdi gelap jgk.. sye tak kisah ape org ckp, yg penting anak sye mkin sihat dan senang nk jge..jgn kisahkn ckp org..anak kiter, kiter sendiri yg jge, bkn org luar.. kn kn😅😅