Scan Gender Baby

Masa 17weeks scan dekt kk dy ckp jantina Lelaki . Lepastu 24weeks buat detail scan kt swsta pon cakap lelaki . So brg2 da bnyk prepair yg lelaki . Tapi ada kawan2 yg ckp "boleh jdi keluar nnty Perempuan " . saya buntu sbb brg2 bby Kbnykan yg lelaki sy beli . sy nk buat sulam nama kt sarung tilam dan bantal dye . tpi bile kwn2 dok ckp Belum psti keluar lelaki saya jdi Blurrr nk teruskn buat atau biar ermmmmm #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu #jangandibully

Scan Gender Baby
28 Balas

Saya beli barang masa hujung2 second trimester.

4y ago

Tu lah . Sy plak keje kdai sulam . nnty da sarat atau brsalin tkley nk sulam sbb Tgh pantang . Tu ingt nk Sulam dlu bru buat srung . Yg jhit sarung plak suh antr cpt sbbnye klau raya dorang bnyk tmpahan . kebtulan sy punye due date Raya prtama 😂

Clear ni boy. Trust your motherly instinct 😊

3y ago

bby boy alhamdulillah

kalau tgk dpd gambar scan memang jelas2 boy sis.

4y ago

Ya allah . time kasih awak 😍🥰

boy la ni.insyallah

tahniah sis..boboiii 🥰

4y ago

Time kasih awak . Tpi btul ke Scan ni . Saya nk sulam nama kt srung bantal and tilam anak . Tu tgh konpiusss tu . sbb time ni je ad masa nk buat

bby boy

macam boy 🤭

4y ago

Harap2 la boy sis . heeee

😌