Baby High Need/Demand

Macamana korang handle.? Nak tidur nangis Nak susu nangis Nak kentut nangis Nak mandi nangis Orang kata bila kuat nangis tu yang kembung perut. Macamana untuk tak bagi nangis. Umur bayi 4 bulan #firstbaby #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Balas

mcm Sy, Sy akan urut baby lpas mandi. stiap Kali lpas mandi. x kira dy nangis ke x. tp make sure sblm mandi dy dah knyang. . mandi mmg pkai air suam. lpas mandi sapu essential oil yg sesuai dkat tpak kaki n bdn. baru dy rasa releks. . urutan on ada cara dy. kdg2 dy nk udara luar. Sy akan bawa dy ke luar rumah pada waktu yg sesuai. . sbb ank Sy pn mcm tu dlu😄.. smua bnda nak nangis

Baby saya pon macam tu..saya pon baru first mom juga..saya bepantang kat rmah makk, dalam sebulan juga makk yang handle baby sebab saya Czer..nasib baik ada bepantang dengan makk,klau tak memang tak tahu mcam mana nak handle baby..semua benda nak ditangiskan smpai kan kdang2 saya pon ikut nangis