Anak 2 tahun tertandang perut skrg mamy 8week 1day

Hi, mamy2 siapa yg ada pengalaman mcm ne.. rsau🥹 lps ank tertandang prut rsa mngeras.. nak p klinik tp husb blm blik dr keja🥹 #risau ##bantujawab

3 Balas

Haritu anak buah hentakkan badan area rahim , sakitt dekat area rahim sampai keesokan paginya , check klinik alhamdulillah takde apa apa selagi takde turun darah InsyaAllah

Sya pun anak tertendang perut sis..alhamdulillah hari ni scan jumpa doktor tngok nasib baik2 sja..dh 10w

InsyaAllah takde pape..doa je baik2. Kalau xde turun darah insyaallah ok je