Recommendation

Hello mamshies. Mag ask lang sana ako baka may marerecommend kayo mga brands and supplies na essential for mommy and newborn baby. I am due on sept and is currently on month 7 ngayon. Medyo nakaka overwhelm pala magtingin ng mga gamit ng bata hindi ko alam ano uunahin. Huhu. Thank you in advance!

1 Reply

basic essentials ng newborn namin and on breastfeeding: Damit, socks, mittens, bonnet (SM dept store). swaddle cloth (lazada). Newborn diaper (pampers). Water wipes (cycles). Baby bed sheet, pillows, bath towel (SM dept store). Alcohol, cotton balls. Bath tub. Bath support. (lazada) Mild laundry detergent for babies (Cycles). Baby Cotton buds. Baby nail clipper. Mosquito net (kung malamok). Crib (optional). nung nagmixed feeding na si baby: bottle sterilizer (bebeta) Wide neck bottle (avent) bottle liquid wash (unilove)