Perut bayi jadi besar

Hi mami... Nak minta pendapat, sapa ada pengalaman perut bb jadi besar mcm ni? Hrtu ada kasi susu fomula kejap. Lepas 2kali bagi dia asyik meneran je.. lepas tu da start berak, tp perut jadi mcm ni.... Skg dah masuk wad.. doc buat pemeriksaan.. tp hati ibu mana yg tenang bila xth apa2 update.. So far, lepas kejadian susu formula tu, sy stop and bg full bf. Susu, berak, kencing mcm biasa... siap selalu kentut2 lg... dia xnangis.. cuma kuat meneran... Mcm angin xlepas.. sy ada sapu minyak, tuam..,, Tp tula 😭😭 Sy sgt takut.. risau... semoga bb sy selamat... xde yg serius. #ingintahu #pleasehelp

Perut bayi jadi besar
2 Balas

knpe mcm ade urat2 tu? ade tye dgn doctor x? anak xde allergic dgn lactose kn?

1y ago

doc pakar bedah xkata apa lg,,, masih menanti keputusan makmal,, buat masa skg doc on ubat dan start bg minum susu sikit2... harap2 xde ap yg serius....

ada bagi makan ke dekat baby?

1y ago

xde sis.. bg susu formula je.. baru bg 2kali dah jadi mcm ni 😭😭😭