Baby 1mth don't poop

Hi mamas, Need your opinion on my newborn not poop for 3 days. Baby perut x kembung, still lembut, and dah buat massage n bicycle exercise semua.. Currently baby minum breast milk n formula.. #bantusharing #advicepls #pleasehelp #seconbaby

2 Balas

Jika full breastfeeding, normal tak poop, ada yg seminggu tak poop. Jika campur breastmilk and formula, saya tak pasti dan tiada pengalaman. Mungkin ibu lain ada pengalaman?

2y ago

thank you mummy for the comment 😘

thank god baby dah poop.. penuh 1 pampers.. her poop tak keras n normal je... huhu excited n happy pulak bile baby poop 😄#momslife