Breast milk + Susu formula

Hi mama semua. Nak tanya siapa sini campur susu formula dengan susu badan? Nak tanya cara pemberiannya selang seli ke sehari? Atau siang susu formula malam susu badan? Minta tips please. Tq #firsttimemom #advicepls #bantusharing #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Sebaiknya cara pemberian tu, waktu awak ada dengan anak awak directfeed dia. Waktu awak takda dengan dia boleh bagi susu fm

saya campur. masa pergi kerja anak minum formula. saya balik rumah bagi dia susu badan