Anak perlu pakai walker?

Hi mama semua. Anak i dah masuk 5 bulan 24 hari. Dia dah boleh meniarap. Now dia tengah sibuk nak merangkak. Tapi still tak boleh bangun duduk lagi. So husband kata nak belikan dia walker. I ada baca walker is not good for them. The best is baby walker push macam stroller tu. Betul ke mama sekalian? Mohon pendapat sikit. I ada attach gambar which one walker i maksud kan. So gambar first or second? ##advicepls #pleasehelp #firsttimemom #bantusharing #5monthsbaby #babymerangkak #belajar

Anak perlu pakai walker?
2 Balas

sy bg j3 ank sy duduk dlm walker. dri usia 4 bulan lagi sy bg duduk. skrg dh lju bergerak🤣. skrg sibuk nk merangkak pulak.

better yang second sis