mimpi lagi ,

malam tadi mimpi test upt , naik 2 line ? tu mimpi je , kalau realiti maybe x kot ? #PCOS bulan ni first makan ubat duphaston tp xkeluar period lagi ? lagi 2minggu nak amek ubat lagi kat farmasi sampai la bulan 7? takot smpai bulan 7 xperiod kene operation ?

4 Balas

Da 2x jugak mmpi upt positif cakap kat husbnd dia kata saya banyak pkir tentang bnde tu. Tu yang selalu muncul. In shaa allah akan ada rezeki kita nanti... Aaaminnn 🤲😊

Saya pon mmpi... Jugak.. Pagi tu terus hati Nk test.. Upt... Alhamdulillah rezeki allah nak bagi.. Saya dpt 2 line.. 😍

kite pun pernah mimpi dah pregnant bru2 ni..tp wallahualam laa..mudahan ad rezeki kita semuaa ya🥰

sblm2 NIE mimpi hamil la lahir kmbr la MCM MCM ...mnggu LPS cek tgk MMG btl 2 line