Doa untuk anak kita❤️

Malam ni mood baik. Saya saja nak kongsi doa yang saya jumpa. Lepas habis solat, suami akan usap perut sambil baca doa ni🥰 Semoga Allah berikan kesihatan dan kesempurnaan dan jaga kandungan kita sepanjang dia ada dalam perut ni. Mama bersyukur akhirnya Allah hadiahkan amanah untuk mama dan papa jaga sampai bila2. Membesar dengan baik ya sayang. Tak sabar nak jumpa tahun depan. Kehadiran awak bakal mengubah hidup kami untuk cuba jadi yang terbaik❤️ #firstbaby #firsttimemama

Doa untuk anak kita❤️
2 Balas

Alhamdulillah hampir sama juga dgn doa yg sy amalkan stiap kali lepas solat tp pandai dlm bahasa melayu je huhu

Aamiin