Sembelit teruk..makan ubat boleh effect baby ke?

Makan ubat sembelit boleh effect bby yg menyusu badan ke?..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Sembelit teruk..makan ubat boleh effect baby ke?
1 Balas

Saya buasir teruk dari pregnant sampai lahir pun, and sekarang pun tengah menyusu badan, doktor ada suggest pil laxodyl dengan lowuid lactulose juga. InsyaAllah takde effect apa apa sebab recommendation dari mereka juga. Even pharmacists pun rekomen benda yang sama. Cuma dia kata, jangan terlalu bergantung kat ubat, banyakkan makan fiber juga, kurang kan karbohidrat waktu malam.

2y ago

terima kasih sis..lega rasa..