botol susu

Majority mom2 dalam nie guna botol susu apa ya pigeon, avent, nuk , Tommie tippe or biasa2 sahaja

50 Balas

Awal awal bagi pureen, dia takmau. Sebab teat pureen tu tak boleh control macam pigeon. Pigeon bila tekan baru keluaq ayaq. Beli pigeon bagi kat anak, anak terus boleh minum masa first time bagi. Dia tak reject.

Anak pertama hingga ke3 pakai botol susu biasa.. insyaAllah anak k4 ni suda beli botol pigeon.. azam utk bagi susu badan lama..

Dah try bagi anak botol susu biasa, avent, comotomo n pigeon. yg paling serasi dgn dia pigeon.

Pigeon peristaltic plus wide neck.. Dari ank sulung hingga ketiga.. hisap baru keluar susu..

Avent. Puting dia lembut. Kalau tommee tippie puting dia keras sikit dari avent.

Saya guna pigeon. Bergantung pada baby sebenarnya. Puting susu yg main peranan.

Dua dua anak sye prefer avent. Tried tommee tapi dua dua reject.

tommie tippie.. tapi ank lagi prefer yg murah..

Pigeon jer.. tgok atas keserasian bby nk yg mne

dr lahir smp skrng pakai botol my mam