Normal kha bby kuat susu

Mahu tnya normal kha kalau bby asal bngun asik mnta susu dan stu susu sa x ckup x banyk dan sa campur bagi susu tepung..sa bkin susu tepung bagi mnum blh dya bgi hbis baru dya tdur baru x nngis rsau juga saya...normal kha tue..#firstmom #firstbaby

1 Balas

normal je. namanya cluster feeding. ada masa baby nak kerap susu selang 15min pun ada. takpe kalau nak campur. kalau masa direct feed, berak kencing pun cukup maknanya susu tu cukup je. baby mmg nak membesar sbb tu menyusu kerap