Ingin tahu

Macammane ye nk bancuh susu fernleaf 123 untuk baby 1 tahun 2 bulan ?? #seriusnanya #firstbaby

3 Balas

Hi, dah ada jawapan ke? Saya nak tahu 4sudu tu berapa scoop? Sbb kat pek dia tulis sudu kan? Kalau nak pakai scoop berapa scoop ya?

5mo ago

4 sudu bersamaan 32g.. kalau contoh guna skop susu dupro 5g lebih kurang 6 skop gitu .

kt depan n blakang Ade tulis x brape sudu

2y ago

Ade tulis , mmg ikut pek ke ? 4 sudu besar 180ml ? Sudu besar yg kite buat makan tu ke ? 😅 atau guna sudu susu fm lain .

ikut pek susu tu