13 hari

Macamane nak hilangkan selsema bayi...baby saya baru 13 hari .seksema..kesian sy tengok...

1 Balas

Amik sebiji bwg putih , sis bakar skali kulit ny , kemudian buang kulit & lenyek kn @ ketuk skali dua kali g2 , masuk kn dlm myk kayu putih & sapu kat dada & blakang baby . . Klu xnk masuk kn dlm botol myk kayu putih tu , bole je letak kat piring kecik , bwg putih + myk kayu putih @ myk telon yg biasa sis guna tuk baby . . Kurg kn pgunaan kipas @ akon . .