susu ibu

Macam mna cara nak stopkan air susu dari terus mengalir ? Btw baby dh stop susu badan tapi air susu masih mngalir lagi . Ada cara x ?

2 Tanggapan

Hm.. Same goes to me since my daughter x susu bdn lagi dah tp air susu ttp ada n susu membengkak dgn terok jugak.. Sakit ar..tp xda cara lain sis..saya perah².. Tuam dgn tuala panas. Lama2 dia hilang dgn sendiri nya.

Sy dulu ambil pil je keringkan susu sbb buat mcm2 petua x mnjadi