Perut turun

Macam mane nak tahu perut kite dah menurun tanda nak dekat bersalin? Ade je rase tekanan kat bahagian bawah tu bile duduk..pernah tak ibu ibu alami baby gerak sekali dengan bunyi gitu?macam air kocak ke bunyi klik gitu?pernah tak?sekarang dah 37weeks #ingintahu #firstbaby

1 Balas

x semua sme, awk cube awk tapak tangan itu ukur dri bwh buah dada kite itu knn klw ade 2/3 jarak kosong tangan itu mknye nk berslin