Pemilihan tungku untuk berpantang

Macam mana pilih tungku yg bagus ya? saya survey ada macam2 jenis & berat tungku. tungku yg berat ke ringan yang lagi bagus utk berpantang? skrg tgh confuse nk pilih 400g ke 700g #firstmom

1 Balas

I guna dua2 jenis tungku. ada tungku besi Ada tungku herba. tungku besi Tu best sbb bukan waktu berpantang ja bole guna, Lepas beranak, ank dah besar pun I still guna. senang letak kat perut kalau sengugut jugak.

2y ago

ohh, pkai 2kg tu okay laa eh? btw tungku herba pulak berapa berat yg u pakai eh?