Bakal menjadi ibu

Macam mana nak tahu perkembangan baby dalam perut kalau takda alahan..sya makan ubt kk setiap hari..#ingintahu

2 Balas

saya xdek alahan jugak dan ade history gugur. mmg selalu pikir baby ok ke tak. 1st scan 7w dah nmpk heartbeat. nx scan 24w. lame sangat nk kena tunggu. jadi sebulan sekali saya gi scan kt swasta utk tau pkembangan baby. start 18w kot nurse stat cek jntung baby. jadi kuranglah risau tu. in sha Allah xdek ape2. doa banyak2 baby sihat dan mbesar dgn sempurna. tapi kalau rasa curious, gi je lah swasta utk scan

tunggu masa appointment dgn doc la baru tau perkembangan bby sebab doc akan scan kan