Pakej bersalin

Macam mana nak tahu harga pakej bersalin di hospital kerajaan tu? Macam fullboard halfboard tu? Kawan ada cakap Hosp sungai buloh husband siap boleh stay sekali kat wad. Mana nak dapat info² tu ya? #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

fpp. tapi tu kena book awal, ada bayaran pendahuluan lbh kurang mcm swasta., blh pilih dktr dan wajib checkup disana klu dpt slot.

5mo ago

Awak search senarai hospital kerajaan yang offer FPP. Tak semua hospital kerajaan ada pakej FPP. Lepas tu call hospital tersebut untuk prosedur.