sembelit pada bayi

hi.. macam mana nak tahu bayi tu sembelit..bayi baru 5 hari..

3 Balas

Anak momies full bf ke fm? Kalau fully bf normal kalau baby kerap berak dan kalau baby tak berak selama 7 hari pn normal janji baby sehat dan perut tak keras kalau baby fully fm atau mix fm baby wajib berak sehari sekali info ni saya dpt dari doktor

1y ago

baikk tq

baby nb mmg berak hari2. satu hari pun berak bnyk kali. normal. kalau sehari suntuk tak berak tu pun dah something wrong puan

tq