Strecth Mark

Macam mana nak hilangkan strecth mark kat perut😌 tq yg sudi jawab pertanyaan saya...

4 Balas

Nak hilangkan tu mungkin susah. Tapi kalau nak elakkan boleh start pakai lotion atau serum anti stretch mark since second trimester. Saya cuba amalkan ni alhamdulillah masih belum ada stretch mark. Harap-harap takde langsung lah lepas ni. Sekarang 33 weeks. Pakai brand garden of eden

2y ago

okeh sis tq yah

awak pakai bio oil insyaallah boleh kurangkan ikutkan kena pakai awal preggy untuk lembabkan skin kat perut alhamdullah setakat ni tak ada lagi stretch mark kat perut

2y ago

saya pun tgh pakai bio oil sis...tapi x hilang2 lagi makin bertambah adalah😌 sedih bila tgk perot mcm tu....sya dh kurangkan garu2 perut tu

sis guna booster white lotion.skrg pn sy pakai memang berkesan..

2y ago

ya sis sy pn guna skrg memang xda strecth mark

memang terbaik ni lotion🥰