batuk kahak masa pregnant

macam mana nak hilangkan batuk kahak masa pregnant eh.. seksa rasanya nk dekat sebulan batuk kahak ?

3 Balas

Sy pernah msa awal2 kehamilan. Sbnanrya takde ubat pon.g klinik. Doc x suggest ap2 ubat utk sy. Qalaupon sy nk ambil gula2 strepsil.ad gulanya sdri. Memandangkn msa preggy sy kna plak kencing manis. Sudahnya bykkn minum air suam. Lama2 ianya baik sdri..

🙋‍♀️, saya pun lebih kurang mcm tu, dah sebulan asyik bersin2, skrg ni dah jadi batuk berkahak, waktu tidur pun x selesa, sbb hidung tersumbat,.... Mak saya kata kurang vitamin c, kena makan vitamin c

Sus batuk da ok ke