Macam Mana nak hilangkan celahan gelap pada bayi?

macam mana nak hilangkan bahagian lipatan bayi yang gelap? terutama bahagian leher, peha, dan ketiak...ada suggestion tak? mcm berdaki...atau boleh share cara mandikan bayi dan pakai apa produk atau minyak ke losyen ke untuk siapkan bayi...

2 Balas

Just sapu body lotion je. Jadikan rutin. Anak pakai set mandian apa? Guna je brand yang sama. Saya tak berani nak mix brand.

4w ago

Anak awak umur berapa? Ikut awak. Boleh je nak sapu

letak kelapa parut dlm kain buat bunjut, gosok kat kulit anak