carta pergerakkan bby

macam mana momy2 yg dh mula buat pengiraan carta pergerakkan baby.bby baru masok 28week misi sruh kira gerak bby.mula kira dri jam 9am bby mula gerak tp slow xaktif sgt.spa momy kt sni genap 10 gerakkan lebih dri 3 dan 4ptg.kebykkan tgok komen byk 3 dn 4ptg genap 10gerakkn.normal ka klu lbih dri pkol 6tg.sbb kt situ mula 9pg smpy 9mlm ja.sory lh masih blur lg #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

carta pergerakkan bby
1 Balas

Sy slalu tulis pkul 6.00ptg keatas. Sy tetap kira walaupun bby dh ckup 10 tendangan lebih awal dari tu, sbb kdg2 bila buat kerja, kita xperasan bby bgerak. Dan tiap kali misi check buku, dia kata ok saja. Paling ideal 9am-6pm.