BOTOL SUSU

Macam mana mahu biasa kan anak dengan botol susu ? Anak saya 1 bulan ,tidak mahu terima minum susu dalam botol .walaupun saya letak susu badan dalam botol .kalau mommy adaa tips ,tolong bagitahu . #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Mungkin puting botol tidak sesuai puan, puan boleh cuba tukar puting botol tersebut. Macam masa anak saya dulu, saya gunakan puting yang bebetul untuk umur newborn.

3y ago

saya pakai puting yang lembut tuu .puan guna yang macam mana ?