Hi mommies

Macam mana caranya anak kita tak suka mengigit & memasukkan apa2 yang dia jumpa ke dalam mulut. Ada tips tak? Terlalu susah nak control dia masukkan benda dalam mulut. Anak saya umur 1tahun1bulan. Tolong saya 😭#mommybuntu #bantusharing #theasianparentph #advicepls

Hi mommies
1 Balas

Anak saya pun begitu sis. Memang kena alert apa yang anak kutip. TheAsianParent ada post artikel pasal waktu anak yang sedang meneroka begini https://my.theasianparent.com/bayi-suka-masuk-benda-dalam-mulut-keselamatan/?utm_source=question&utm_medium=recommended Moga bermanfaat utk kita bersama #TAPactiveusers #TAPSupermoms