IBU HAMIL KENA URAT BELIKAT DEKAT BAHU

Macam mana atasi ibu hamil yg sedang mengalami sakit bahu belikat

6 Balas

Akak sblum ni tak pernah sakit bahu or belikat..dah masuk 8 bulan ni baru terasa sakit sbb perut mkn membesar tido klu tak kena pada posisinya buat belikat sakit..biasa klu sakit mmg suruh en somi urutkan kadang smp ttido

aduii mmg sakit sy hritu kena smp tgn denyut² tkleh tido. menangis.. lepas tu ayah sy yg urut bru lega n ok.. kena cri yg pndai urut

Sy haritu pon sakit urat tp dkt pinggang.. Adui dia punya sakit smpai sy demam.. Panggil la tukang urut dtg rumah..

Sy 4week merasa sakit belakang..awal lagi kandungan..

Saya bidan mai urut kat bahagian urat belikat tu..

Saya berurut untuk hilangkan sakit bahu belikat.