Sex position for 3rd Trimester

Maaf tnya untuk 3rd trimester selain position mengiring position apa lagi eh yg boleh buat? Suami nak buat macam2 position tapi kita tolak sebab risau 😭 walaupun dimulut kata dah puas tapi tengok riak wajah dia kita boleh tahu.. tapi risau tapi kesian hmm#seriusnanya #bantusharing

1 Balas

1. posisi biasa (missionary) boleh je jika ibu selesa, husbnd posisi tegak mjadi bentuk L mcm tu so xtekan perut ibu 2. doggy style boleh alas perut dgn bantal, 3. posisi dr belakang (mgiring tu) mana2 posisi yg selesa utk ibu ok je

9mo ago

Baikk terima kasih 🫶🏻