Pertanyaan:

Maaf tanya, untuk usia kandungan 5 minggu. normal tak kalau kita rasa sakit bahagian ari² & kadang2 rasa macam kena gastrik? #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Maaf sis saya takde pengalaman kene gastrik jadi taktau la rasa camne, tapi untuk awal kehamilan mcm sis skrg ni mmg akan rasa sakit sikit kat bahagian perut kat ari2 tu rasa mcm cramp2 gitu. Sbbnya tu tanda proses rahim kita tgh mengembang🥰

2y ago

ohh patutlah rasa semacam je dkt ari² ni. btw thankyou sis for the info🥰