nipple

Maaf tanya.. tumpang tnya klu yg mcm daki2 coklat/krim d puting susu tu bole ka kita kasi bersih pksa? Mksud sy ada yg mcm timbul kluar suda daki tu muncung mcm bole tarik tapi sy takut nyeri n sakit ba ? tiap hri juga sy sapu2 time mndi pkai sabun tu tpi mcm degil pula daki d nipple tu.. n boleh tau knpa bole jdi ada daki area nipple ya walaupun hari2 bgi bersih? #1stpregnncy

1 Balas

Basahkan dgn minyak dulu. Baby oil. Tngu skjp, lps tu blh cabut/gosok.