Nipple flat

Maaf sy nak tanya hal sensitif. Sy pregnancy kedua. Masa buat buku. Nurse check payudara. Dia suruh sy start tarik nipple sbb nipple sy flat. Tp sy dah huat dari first pregnancy. Tak berjaya sbb sakit. Ada cara atau alat k yg boleh guna?

5 Balas

sy pun nipple flat ..tarik pun tak menjadi .. redha je la.. nipple kita bkn sma pun dgn org😌😌 ade je mulut2 tu geram pulak 😂 tpi ank boleh je hisap .. kalau guna pump jdi jugak cuma kejap je la .. mmng dh asal mcm tu .. mcm mane nk ubah ..

sama lah sis dengan saya. ni first pregnancy saya. dah cuba kerap tarik pun sama juga flat. secoet comel je puting tu. tanya mak, dia cakap 'mak pun sama jenis flat'

Kitorang panggil puting buta, mmg x blh bt ap dh, tarik lagu mna pon hat tu jgk dy flat😂

nt dah bsalin boleh pump. pumping slalu akn mmnjang jgk puting tu

Bila bersalin nanti boleh bli nipple shield

2mo ago

tak berkesan utk sy😅 sy nipple flat jgak