Lesen kereta

Maaf soalan tkde kena mengena dgn pregnant...Nak tanya kalau due date hujung bulan march, sempat ke ujian jpj n dpat lesen P ?? Suami yg ambik bukan saya ... Sempat ke agak2?? sebab baru habis bayar loan ingat bulan 1 nak daftar lesen memandu pula .. Berharap juga dpt pergi berdua tknak susahkan orang walaupon kita bayar grab tu , tambah pula bulan puasa 😊 dan anak pertama 🤭 #ingintahu #firstmom

5 Balas

kalau suami puan dh pndai bawak kereta dan duit cukup dh byr cepat je lesen tu siap . saya dulu tunggu gaji byr sikit2 6 bulan baru siap. pstu x pandai bawak kereta time tu so amik mase sikit lah nak belajar. 😅😂😅 adik saya pulak time amik lesen mmg dia dh pndai bawak kereta pstu dia amik lesen auto pulak. rasanya dia 2 bulan je kot dh siap lesen semua.