Maaf pertanyaan agak sensitif berkenaan missV

Maaf soalan agak sensitif berkenaan missV. Saya 13w prgnt, sejak prgnt ni missV kerap basah dan mengalami gatal2 sampai pedih kalau kena air. Keputihan kadang2 je ada. Kadang tk keluar keputihan tp basah dan gatal tu setiap hari. Basah nya tu mcm air. Adakah ini normal dan ada cara atasi atau tidak normal perlu jmpa dokter? Sorry sya first preggy byk tk tahu. Terima kasih sudi reply🙏🏻🙏🏻#pleasehelp

3 Balas

hai sis.. sy prnh ada pgalaman mcm sis.. sy sarankan u jumpa doktor dulu utk sahkan.. tkot yeast infection or gbs.. doktor akan bantu cegah awl².. so jangan risau, jumpa je doktor dlu

Hi dear ada guna panty liner ke… sbb dulu saya guna panty liner mmg ade kena gatal2. Stop pakai panty liner terus ok

Jumpa dktr ya. Bahaya klu dibiarkan