Muntah2 lepas makan zincofer

Maaf nk tnya, knp ye kalau sy mkn zincofer wktu pgi, sy akn muntah blik cecair ubat tu,jdi sya fikir mcm mana sya nk dpt khasiat dri zincofer ni kalau sy muntah blik cecair ubat tu, Tpi kalau sy mkn waktu mlm pulak sebelum tidur, esoknya sy takdelah muntah cecair ubat tu, tpi apa shaja yg sy mkn, sy akan muntah balik dri pagi smpailah kemalam. Walaupun mkn buah sikit pun, still akan muntah. Badan automatik jdi lesu,sbb bnyk muntah2, jadi tkut nak makan. Sy jdi confius nk mkn waktu bila, makan time pagi, muntah cecair ubat blik, tpi takde muntah2 lepas mkn, makan waktu mlm pulak, takde muntah ubat ni balik, tpi lepas mkn, mkn lah apa2 makanan pun muntah balik . Ada apa2 pendapat / nasihat/ cadangan😥#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

pengalaman dulu, sy inform nurse. dia akan tukar dengan yg lain cth obimin dll