Nak tahu sebab first mom

maaf nk tnya 33w ad scan kt kk ke ...sbb hrini ad app jmpk doc and kt buku tulis hrini jmpk DOC & SCAN...tpi tdi lpas jmpk doc dia x scan pon...sy tnjuk blik buku dia ckp klu ikot kiraan ckop 36w nti bru dtg scan smula tpii kt buku soh mai JUMPA DOC & SCAN...misi yg tulis cmtu..then dia ckp mybe misi slh tulis kot ...36w tuu 25/10 nanti...cuma nk tau skrg 33w sbnrnya ad scan ke x sapa bole bntu tq#firstmom #firstbaby#ingintahu

13 Balas

ikutkn mmg camtu sis.. scan 1x sebulan. scan booking kalau dtg sblum 12w ade 2x scan sbb last scan 10-12w, pastu 16w, 20w, 24w, 28w, 32w, 36w, 38w dan 40w incase overdue. doc akn kerap scan klu baby iugr / ukuran x same dgn weeks die.. sye pun next scan 36w (30/10) ☺️ bru je scan 32w isnin lpas.. nurse mmg tulis je tp doc akn ubah jgak ikut keperluannya . sis da scan 32w x?