Folic acid

Maaf nk tanya...saya baru lepas keguguran..lupa nk tnye doktor dah boleh mkn folic acid ke blm...ada tak mommies yg berpengalaman keguguran? Kalau baru beberapa hari gugur, dh boleh mkn folic acid ke? Ke tunggu darah kering baru boleh consume balik folic acid?

2 Balas

saya lepas gugur makan je folid acid, ambil vit c nutrilite, tapi on off.. lepas habis pantang 2 minggu , habis pantang makan minum sebulan .. baru mkn folid acid setiap hari.

sye mkn folic acid lps habis pantang.

2y ago

2w