Keluar darah

Maaf nk tanya, ada tak mcm saya. Delay period 2 hari. Sebelum delay, dah try upt. Ada double line. Ada juga tak double, lepas 2 hari delay period. Saya datang haid.tapi jenis merah pink. Tak pekat darah tu. Tapi bila kencing, ada darah keluar melalui kencing tapi berwarna pekat. Saya datang haid 3 hari sahaja. Saya takpernah mcmtu, adakah pregnant? Kalau pergi klinik. Kalau scan mest tak nampak apa apa. ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Mudah2an ad rzeki sis.. Sllunya wrna merah pink tu drah implantasi.. Dy nk melekat pada rhim jd brlku pndrahan.. Sb bru lg.. Xnmpk lg.. Nti tnggu 2minggu lps tu chek gna upt..

3y ago

Okay sis. Tqq