Bayi tknk mnyusu

Maaf nak tnya, kalau bayi tknk mnyusu tu knp ya? Baby bru nk masuk 2 bulan. Tapi mnyusu kurang jarak pun dh jauh.. cuba bagi susu tapi tolak dgn lidah. Risau berat dia turun je. Normal ke tk ye?

3 Balas

Anak saya pun sama macam tu. Haritu check up 2 bulan berat naik 600g je. Dah kat line kuning. Ni cuba tukar susu. Harap2 ok la. Risau check up 3 bulan nanti berat naik tak banyak🫠

bersihkan mulut dan lidah bby.