BARUT BABY

Maaf nak tnya.. barut baby ni mse kt hospital tu nurse dh pakaikn ke?? Kn tali pusat baby xtanggal lg.. ke pakai lepas tali pusat dh tanggal?? #firstbaby

5 Balas

blh pkai bila balik rumah.. baby kena pakaikan jgak barut selepas mandi dan make sure letak ubat yg hospital bekalkan. takut perut masuk angin

barut tu nurse mmg xnak pun ..balik rumah kite pakai ..sbb org tua² kata xboh bg kembung perut bayi ..😁

Boleh pkai puan.. Tp bwh tali pusat. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

lps balik rmh pakaikn je sis...&nk gi cekup xpyh pki barut tu..

bole pkai atas tali pusat