demam sakit tekak selsema hidung tersumbat

maaf nak tanya,sesiapa ada tips tak nak bagi kurang selsema hidung trsumbat,sakit tekak & demam. demam tak teruk cuma hidung trsumbat. kandungan baru 8 minggu. tq share tips🤍#firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Ada yg alahan sebegini dari awal hingga bersalin. Nak dapatkan ubat, jumpa doktor utk prescribed ubat sesuai. Kalau saya self healing: Minum air kosong secukupnya, makan buah tinggi Vitamin C, elakkan makan bergoreng, pedas dan manis dan ambil udara segar