Waktu sesuai minum susu

Maaf nak tanya, waktu sesuai minum susu selalunya pagi/ptg/malam? Sebab lepas minum je mesti perut berangin rasa tak sedap n mual. Lepas makan kalau minum susu pun perut rasa tak ok. Ada tips tak? Saya mnum dutch lady #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

minum susu tak kisah bila2 pun blh minum . mcm sy slalu minum ms sarapan dan sebelum tido malam ms spnjng sy pregnant dlu .mg dpmudahkan segalanya .aamiin