BABY NEWBORN

maaf nak tanya, skg ni kalau baby lahir kena buat saringan pendengaran ke? 😅 sebabnya saya kena jumpa pakar nanti . katanya semua baby yg lahir di hospital mmg kena buat 😅 #seriusnanya #firstmom #ingintahu

25 Balas

Ye sis. Kena buat. Tak effect baby pun. Lg bagus klau buat. Boleh detect mslh awal2

terima kasih respon korang semua! 🤗 okey skg saya dah tahu dah 😊

Biasa baby keluar2 je dorang da siap buat sis test pendengaran semua.

bukan buat pendengaran jer mata telinga semua dia cek supaya xde ppe

ya sis kena buat yg tu, mmg prosedur dr dulu lg. No worries 🤗

Ya btl sis mmg kna ... ank saya pn kna msa lhr hritu

Ye btul. Smua cmtu.. ank sy dari 2020 smua buat,

ya sis. sekarang prosedur wajib.

yep sis, sekarang mmg kne buat.

betul, anak saya pun ada buat