air bikarbonat

Maaf nak tanya, saya moms for the first time.. Saya terminum air bikarbonat tapi dengan kuantiti yang sederhana sahaja, ada apa2 effect tak? Sebab saya baru tahu ?

1 Balas

xpe je...tp jgn pulak pasni g mnum lg😁 ... sy tahu sy pregnant hari2 last puasa, sebelum tahu pregnant time brbuka tu ada la mnum air brgas wlpn x bpe suke..biase la bulan puasa, semua nmpk sedap.hehhe...bila dpt tahu pregnant sy trus x stop mnum air brgas,sampai skang x usik2, wlpn terliur teringin...😊

5y ago

Hee. Thanks ! Takut juga sebab tak ada pengalaman. Thanks share sis 💕