Dah masuk 18w tapi perut takde rasa apa2 bubble or tendangan, normal ke? #anakpertama

Maaf nak tanya. Normal ke dah masuk 18w tapi takde rasa apa2 pon dlm perut (bubble/pergerakan)? baby bump tu ade je. Lg 2 minggu baru ade appointment. Risau sebab ni first pregnancy sy, 8 tahun jgk la tunggu rezeki anak ni.

5 Balas

nurse cakap rezeki sy dapat rasa awal. so maknanya ok je kalau ada yg belum rasa. skrg 19w 5d. anakfirst. masa 3bulan+ lagi sy dapat rasa. lepas berat turun 5kg dari 60kg ke 55kg. perut jadi nipis kot tu yg rasa awal