Check keputihan Berdarah

Maaf nak tanya check keputihan menggunakan pap smear mmng akn keluar darah sikit² ke.. sbb lpas doktor bt.. drah kluar sikit².. Doktor bt msok ubt jdi ari ni shri kluar drah sikit² x byk skli ngn ubt kputihan.. Prot sya x ad rasa sakit.. Bayi dlm kandungan pn brgerak sprti biasa.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

mungkin sbb masa masuk mulut itik tu awk keraskan badan so bahagian vagina awk ada luka sikit. takda apa rasanya tu. cuma kalau ada cramp & bleeding terus ke emergency ya.

1y ago

ok.. Terima Kasih ☺️