Buai baby sampai bila

Maaf nak tanya, baby sy guna buai untuk tidur. Buai selalunya pakai sampai umur berapa? Ada mommy berpengalaman dgn buai? #bantusharing

15 Balas

Ank sye pakai buai sampai 7bln je..tu pun sbb pernah terjatuh ke bawah sbb dh lasak dlm buai..dh jatuh,bagi dia naik buai trus tk nk..dia lepas sendiri buainya..

ank 1st sye dh 2y+ pun still tido buai siang. mlm masa nk tidokan je letak buai lpstu nmpk dia tido nyenyak trus angkt letak atas tilam.

anak saya meraung duduk dlm buai.. nak atas org je

9mo ago

@farah cite lama masa nb.. malam je elok tido katil @ crib bilik dia😂

Anak-anak saya tak guna buai

1 tahun